lauantai 21. tammikuuta 2012

Iso EI ruusuille

Kukkia on tietysti helpompi miettiä, kun on jotakin ajatusta puvusta, mutta oman tyylinin tietäen; olen loppujen lopuksi aika tylsä ja klassinen.

Kimput ovat kovin valkoisia, häiden väitys on mitä suurimmalla todennäköisyydella turkoosia/aqua ja ruskeaa hieman. Turkoosia kukkia ei vaan näytä olevan olemassa, pelkästään sisinisä, vaaleansinisiä ja violetteja. Ainoa hieman turkoosiin taittava, minkä olen löytänyt, on hortensia. Siitä tulee mieleen mummot, pitsit ja jostain syystä tunkkaiset brittirouvat, joten ei kiitos. Ruusuja haluan välttää loppuun saakka, kauniitahan ne ovat, mutta kliseisiä.

Koska puvussa saattaa olla harmaata, tämä sopisi sen puolesta. Myös sulhanen on toivonut itselleen harmaata sakettia. Ongelmani tämän kimpun kanssa on nuo ruusut, tai nuo ruusun näköiset kukat.


Tämä kimppu viehättää luonnollisuudellaan ja herkkyydellään, mutta meneekö taas liian pitsimäiseksi meiningiksi? Voisi ehkä kuitenkin olla juhlavapi.


Tästä kimpusta tykkään sen yksinkertaisuuden ja klassisuuden vuoksi, mutta on makuuni kuitenkin liian pelkistetty - jopa tylsä.

Tämä ei ole enää arkinen, mahtipontinen sanoisin. Liiankin.


Alla oleva kimppu on yksi harvoista näiden kuvien joukossa, jossa on kahta eri lajiketta. Ei huono, mutta liian pallokimppumainen, ja ovatko nuo taas ruusuja??


 Tarvitseeko edes sanoa? Niin, ruusuja. Harsokukat ja tuo kehikko  näyttä kivalta!


Tämä on k-a-u-n-i-s! Jos tähän yhdistäisi nuo ensimmäisen kuvan harmaaseen taittavat lehdet? Saakohan noita valkoisia mitä-ikinä-ovatkaan -kukkia Suomesta, ja keväällä?


Harsoa, harsoa. Mitenkä sopisi harsot ja ne ensimmäisen kuvat lehdet?

2 kommenttia:

  1. Turkooseja ruusuja löytyy kyllä, niitä värjätään. Mutta tosiaan ruusuja nekin sitten..

    VastaaPoista
  2. Joo mietin tota värjäystä, mutta en tosiaan ole kuullu, että mitään muita kukkia kuin ruusuja voisi värjätä. Enkä ole ihan varma, haluaisinko kimppuun turkoosia, ei ainakaan liikaa. PItänee käydä jututtamassa kukkakauppiaita.

    VastaaPoista