lauantai 21. tammikuuta 2012

Mulla ei ole mitään päällepantavaa!

Kaikki muu on jotenkin ideoitu mielessä, mutta jotenkin on yllättävää, että pukuun on todella vähän ideoita. On tiettyjä juttuja, mitä haluan siitä löytyvän, mutta en ole missään vielä nähnyt lähellekään täydellisen kauniin tyylikästä, tai edes sinne päin olevaa.

Lähtökohtana on yksinkertaisuus, mutta puku ei kuitenkaan saa olla pelkistetty. Korsettiyläosa ja nyöritys selässä, sekä olkaimattomuus ovat täysin varmoja juttuja. Tässä kuvassa Selkäpuoli on hyvä, ei kuitenkaan täydellinen, sen kuvan olen ikävä kyllä kadottanut.


Puvun malli näyttää myös hyvältä, eikä työ vyöntapainenkaan huonolta näytä. Tosin tässä on hieman liikaa merenneitomaisuutta ja aivan tuhottomasti liikaa pitsiä!


Onko tällainen kevyempi pitsi poissuljettu? Melkeinpä. Tässä puvussa voisi olla potentiaalia ilman pitsiharsoa. Mutta puhtaanvalkoinen on liian raaka.


Ensi viikolla käymme kaason kanssa sovittamssa Stockkalla pukuja läpi. Vaikka vanha lukiokaveri taikookin puvun omassa Ataljee Ompelimo Tarinassa, käymme varmistamassa mallin ja testailemassa. Tekijällä kun ei ole pukuvarastoa omasta takaa, vaikka onkin erikoistunut hääpukujen tekemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti